Qysh me e largu stresin me përbërës natyral?

Shkencëtarët e universitetit të Edimburgut kanë zbuluar se shega ndihmon për të luftuar stresin duke qenë një burim i pasur antioksidantësh.

Nëse ju konsumoni 500 ml lëng shege çdo ditë për dy javë rresht, humori juaj do të përmirësohet dhe stresi do të pakësohet.

Është mirë që njerëzit të konsumojnë lëng shege, pasi ajo iu heq stresin dhe iu jep energji.

Qysh me i ditë shenjat paralajmëruese të atakut kardiak?

Qysh me luftu alergjinë në mënyrë natyrale?