Qysh me dekoru vazon me limon?

Përbërësit:

  • Gota të gjëra dhe të ulëta apo vazo
  • 2 limonë
  • Rrëmojsa të gjata.
  • vazo 5

1.Hapi i parë që duhet të bëni është që me anë të një vizoreje të matni gjerësinë e gotave apo vazos.

vazo 1

2.Në rrëmojsat e gjata bëni shenja me marker në gjërësinë e gotave dhe copëtoni me anë të gërshërëve.

vazo 2

3.Prisni limonët në feta të holla.

vazo 3

4.Vendosni fetat e limonit në skajet e gotës apo vazës dhe vendosni mes fetave të limonit rrëmojsat e prera.

vazo 4

 

Qysh me i tha petalet e trëndafilave?

Qysh me përgaditë lule dekoruese për pije?