Qysh me dekoru dhomën?

45

Hapi 1
Ngjyrosni muret me ngjyrë të qelët.

Hapi 2
Bleni mobilje të reja.

Hapi 3
Rinovoni mobiljet e vjetra.

Hapi 4
Vendosni piktura, kalendarë, fotografi nëpër mure.

Hapi 5
Shtoni rafte në mur për të vendosur gjësendet tuaja dhe librat.

Hapi 6
Vendosni figura nëpër dhomë.

Hapi 7
Vendosni perde të reja.

Hapi 8
Përshtatni qilimat me dhomën.

  • Slava

    Jam ne moshen 45 vjeqe jam operu nga kaercni i gjirit e km te hekun gjinin e majt i kam ber rrezatimet kimioterapit 6 cilke i kam marr me kan ra flokt por mas 7 mujve kan fillu me dal tash i kom sikur qysh i kam pas qe 9 vite e gjys jam operu por ju kisha laut te gjitha femrave qe nga mosha 20 vjeqe te mos te ngurojn qe qdo 6 ose 1 vit te kontrollohen te mejku mua me man vullneti kurr nuk kam mendu qe nje dite do te vdes prej kaercnit se e dua jeten athere edhe e kam luftu se kam pas kancer melinj dmth qe shumohet .Athere duani jeten e kontrollonu te mjeku ne germi dal heci ka 3 or ne ajr te paster se smundja e kaercnit esht smundje pa dhimje esht smundje tinxake tung

Qysh me largu mykun nga lavatriqja?

Qysh me ditë çfarë i dëmton trëndafilat?