Qysh me dëgju radio shqip në telefon?

Dëgjoni mbi 70 radio shqip nga telefoni i juaj përms aplikacionit apo uebfaqes Shkabaj. Pavarësishte se cfarë telefoni përdorni, radiot shqip mund të dëgjohen përms uebfaqes www.shkabaj.mobi. Ndërsa nese përdorni telefon të sistemit iOS (p.sh iPhone) apo Android (p.sh Galaxy S V) atëhere keni mundësin të dëgjoni top radiot shqipëtare edhe përmes aplikacionit Shkabaj.

TopImage-Small

Android:

Në telefonat e sistemit Android aplikacioni Shkabaj mund të mirret nga dyqani zyrtar “Play Store”. Thjesht shkruani Shkabaj në Play Store dhe klikoni INSTALL për të instaluar aplikacionin Shkabaj. Aplikacioni Shkabaj për Android është falas.

Android

iOS:

Në iPhone aplikacioni Shkabaj mund të mirret nga dyqani zyrtar “App Store”. Thjesht shkruani Shkabaj në App Store dhe klikoni INSTALL për të instaluar aplikacionin Shkabaj. Aplikacioni Shkabaj për iPhone është gjithashtu falas .

iPhone

  • Isa

    Une nuk kam kurrfare komenti apo pyetje, vetem desha t’ju falenderoj per te gjitha qe keni bere ne kete faqe qe lirisht mund te themi eshte faqja me e kerkuar nga se ne te mund te gjesh cdo gje qe ju duhet. Une jam njeri nder shume te tjeret qe me mengjes hy ne faqen e juaj dhe pasi i shfletoj gazetat njekohsisht edhe degjoj radio-rapsodin. Ju falenderoj shume sepse jam adhurues i folklorit tone. Me nderime Isa Berisha, Prishtine.

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me fitu para online nga shorte.st?