Qysh me bo shigjetë me hark?

1

Hapi 1
Merrni varëse plastike të cilat nuk do të thehen lehtë.

Hapi 2
Mbështjelleni njërën me izolir.

2

Hapi 3
Merrni 2 apo 3 shirita gome dhe lidhni në qoshet e harkut.

Hapi 4
Merrni pjesën e drejtë të varëses tjetër.

3

Hapi 5
Mbështjelleni me izolir.

Hapi 6
Përgaditni dhe dy pjesë trekëndëshe të letrës.

4

Hapi 7
Ngjitni me izolir dhe leni hapsirë ne mes për të bërë shigjetën.

  • leonard

    shume bukur veq vazhdoni e kukullen me qoraper dotia bej femres gentes

Qysh me bo punim me ngjyra?

Qysh me festu ditën e numrit Pi (π)?