Qysh me bo kukull me çorape?

14

Hapi 1
Merrni tri çorape për të bërë kukullën.

Hapi 2
Preni njërën në dy pjesë të barabarta për të bërë këmbët.

Hapi 3
Qepni ato dhe mbushni me pambuk.

Hapi 4
Me çorapen e dytë formoni trupin dhe e qepni për këmbët, në pjesën e sipërme e formoni kokën.

Hapi 5
Me çorapen e tretë formoni krahët dhe i qepni për trupi.

Hapi 6
Merrni penj të trashë për të bërë flokët, zgjedhni ngjyrën sipas dëshire.

Hapi 7
Qepni flokët për koke.

Hapi 8
Merrni dy pulla të vogla për të bërë sytë dhe në fund qepni gojën.

  • getuart berisha

    shum ide e bukur fIm per spjegimin

  • getuart berisha

    shum ide e bukur fIm

Qysh me bo punim me ngjyra?

Qysh me festu ditën e numrit Pi (π)?