Qysh me ble në Balkanspring.com?

Balkanspring.com është dyçan online i produkteve të punuara me dashni nga dizajnerët dhe prodhuesit kosovarë. Aty mund të blini nga kudo në botë, gjëra unike si: veshje moderne dhe tradicionale, këpucë, aksesorë, veshje për nuse, veshje për fëmijë, suvenirë, revista dhe produkte të bukurisë.

Screen Shot 2014-08-07 at 14.51.21

Më poshtë mund t’a shihni udhëzimin që tregon se qysh me ble në Balkanspring.

Hapi 1
Regjistrohuni

Screen Shot 2014-08-07 at 14.32.03Hapi 2
Plotësoni informatat personale

Screen Shot 2014-08-07 at 14.30.12

Hapi 3
Faqja fillestare

Screen Shot 2014-08-07 at 14.30.20

Hapi 4
Kërkoni në kategori të ndryshme

Screen Shot 2014-08-07 at 14.30.30Hapi 5
Zgjedhni produktin

Screen Shot 2014-08-07 at 14.37.19

Hapi 6
Shiqojeni kjartë pamjen e produktit që ju keni zjgedhur
Screen Shot 2014-08-07 at 14.37.36Hapi 7
Më poshtë lexoni përshkrimin e produktit, vlerësimet, madhësitë, si dhe transporti

Screen Shot 2014-08-07 at 14.37.45

Hapi 8 
Madhësitë

Screen Shot 2014-08-07 at 14.37.58

Hapi 9
Kliko në Add to Cart për ta blerë

Screen Shot 2014-08-07 at 14.39.51

Hapi 10
Shporta

Screen Shot 2014-08-07 at 14.40.02

Hapi 11
Arka

Screen Shot 2014-08-07 at 14.40.13

Hapi 12
Mënyra e transportit

Screen Shot 2014-08-07 at 14.40.20Hapi 13
Informatat e pagesës

Screen Shot 2014-08-07 at 14.41.25

Hapi 14
Kontrollimi i fundit

Screen Shot 2014-08-07 at 14.41.32

Hapi 15
Plotësoni informatat e kartelës

Screen Shot 2014-08-07 at 14.41.45

Poashtu këtë proces mund t’a përcjellni në video përmes vegzës më poshtë
https://www.youtube.com/watch?v=yzg4Ws_CoVs

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?