Qysh Me Kriju Film me Timeline-in tuaj nga Facebook?

Definition6 në bashkpunim me Facebook ofron një mundësi interesante ku nëpërmjet faqes Timeline Movie Maker mund të krijoni një video të shkurtër të timeline-it tuaj në Facebook.
Vetëm klikoni në butonin “Make Your Movie”, pastaj hapet një dritare dialoguese e cila ju pyet se a dëshironi të lejoni një aplikacion të ri, ju klikoni Install, pastaj klikoni Allow dhe pritni për rezultatet.

  • irfan

    spo bojka :S

  • irfan

    spo bojka :S

Qysh me i shiku veprimet tuaja në facebook?

Qysh me rritë numrin e "likeve" në faqen tuaj në facebook?