Qysh me i mbyllë poret në fytyrë?

 

Mënyrat më efektive janë:

1.Pini shumë ujë

Pini së paku 2 litra ujë, për secilën ditë.

Lëngjet dhe llojet e ndryshme të çajit nuk numërohen: provoni të pini dy litra ujë të pastër.

Trupi juaj ka nevojë të jetë i hidratuar në mënyrë që të funksionojë si duhet.

Lëkura juaj duhet të jetë e hidratuar në mënyrë që poret t’i mbajë nga theksimi.

 pore-4

2.Konsumoni vitamina C

Vitamina C është antioksidues natyral.

Duke i konsumuar do të sillni veti të shumta të shëndetshme, sidomos për lëkurën tuaj.

Mënyra më e thjeshtë për t’i konsumuar vitaminat C është përmes agrumeve.

pore-2

 

3.Bajamet

Një ilaç shumë efektiv është maska nga bajamet:

Përbërësit

1/3 e gotës bajame;

Ujë.

pore-1

 

4.Largojeni grimin gjatë natës

Kurrë nuk duhet të flini me grim në fytyrë.

Grimi ka vaj dhe kemikate që e dëmtojnë lëkurën tuaj nga brenda.

  pore-3

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?