Qysh me i mbrojtë buzët nga i ftohti?

1.Parandaloni pëlcitjen e lëkurës!

 

Ajri i ftohtë dëmton fytyrën secilën ditë, madje më shumë sesa që ju mendoni, sidomos atëherë kur lëkura është e pambrojtur.

Ajri i ftohtë thith lagështinë prej buzëve, i thanë ato dhe pëlcasin.

Së pari duhet ta pastroni lëkurën e pëlcitur.

Pilingu i përgatitur ekstra për buzë është më i butë se të tjerët,.

 buzet-1

 

2.Merrni një brushë të pastër për dhëmbë dhe me kujdes e vendosni mbi dhëmbë, duke vendosur piling.

Kështu do të largoni gjithçka që ju ka mbetur.

Pos kësaj, gjaku do të qarkullojë më shpesh nëpër buzë, shkaku i prekjes me brushë dhe ato do të duken më të fryra dhe më me shkëlqim.

 buzet-2

3.Vendosni më shpesh balsam!

 

Ky hapi i fundit në fakt nuk është i fundit, sepse nuk aplikohet vetëm njëherë.

Buzët duhet t’i hidratoni për çdo ditë gjatë gjithë ditës.

Pasi që të keni hequr qafe qelizat e vdekura, duhet t’i mbroni buzët dhe t’i hidratoni.

Balsami dhe kremrat për buzë janë të domosdoshëm.

Nëse i vëni rregullisht, gjatë të ftohtit buzët nuk do të thahen.

  buzet-3

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?