Qysh me largu yndyrën e tepërt të flokëve?

Përbërësit:

1 lugë mjaltë

1 lugë ujë

1 e verdhë veze

Lëngu nga gjysma e limonit.

Udhëzim:

1. Përzieni të gjithë përbërësit së bashku.

2. Aplikoni maskën në rrënjë dhe në gjatësinë e flokut.

3.Pastroni flokët pas gjysmë ore.

 

maskkk

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?