Qysh me i largu strijat nga lëkura?

Përbërësit:

  • 1 lugë sheqer
  • 1 kapsulë vitaminë E
  • 1 lugë vaj ricini.

Në një enë vendoset sheqeri, kapsura dhe vaji.

Përzihet masa mirë dhe vendoset në një kavanoz qelqi.

Pasi të ketë qëndruar në frigorifer për 10 ditë aplikohet masa në zonat që janë shfaqur strijat dhe me anë të një furce masazhoni në lëvizje rrethore.

Përsëriteni qdo ditë, duke masazhuar nga 5-10 minuta.

strija

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?