Qysh me i largu shprehitë që ju bëjnë të shtoni peshë?

Gjatë kohës që tentoni të humbni peshë është e domosdoshme të krijoni shprehi të mira në mëngjes.

Këto janë disa gabime të zakonshme që bëhen në mëngjes e që duhet ti shmangni nëse dëshironi të humbni peshë.

1.Sipas disa studimeve të kryera, menjëherë pas zgjimit duhet ti hapni dritaret duke lejuar kështu depërtimin e ajrit të pastër dhe rrezeve të diellit në dhomë, pasi që në të kundërtën do të humbni përfitimet e humbjes së peshës.

2.Mungesa e gjumit si pasojë e niveleve të larta të disa hormoneve stimulon oreksin, por është edhe e kundërta, duke bërë shumë orë gjumë nuk mund të humbni peshë.

3.Personat që konsumojnë mëngjesin me kalori e karbohidrate dhe proteina të larta, kanë më pak uri gjatë pjesës së mbetur të ditës.

mengjes

Qysh me i shkri kilogramët e tepërt?

Qysh me arritë trupin e përsosur?