Qysh me i largu pikat e zeza nga lëkura?

Përbërësit:

  • 1 lugë xhelatine
  • 3 lugë qumësht.

Në një enë shtohet xhelatina dhe qumështi.

Përzihen së bashku derisa të krijohet një masë ngjitëse.

Aplikohet në fytyrë maska.

Pasi të jetë tharë filloni ta tërhiqni maskën e ta largoni nga fytyra.

Shpërlani fytyrën me ujë të ngrohtë.

xhelatin

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?