Qysh me i largu pikat e zeza në fytyrë?

1.Patate me lëng limoni:

 

Fillimisht duhet ta bëni lëngun e patates dhe pastaj ta përzieni me lëngun e një gjysme limoni.

Përzieni të gjithë përbërësit dhe do ta fitoni lëngun të cilin duhet ta aplikoni në fytyrë dhe ta lini ashtu për 15 minuta.

Pastaj e pastroni fytyrën me ujë të vakët.

freckles-2

 

2.Patate dhe qepë  

 

Për përgatitjen e kësaj maske duhet ta përzieni lëngun e një patates me gjysmë qepe.

Produktin e fituar e aplikoni në zonën e prekur dhe e lini për 10 minuta para se ta pastroni me ujë.

 freckles-3

3.Patate dhe karotë

Për këtë maskë duhet lëngu i një patates dhe një karotë.

Aplikojeni produktin në zonën e prekur dhe lëreni ashtu për 25 minuta para se ta pastroni me ujë të ftohtë.

freckles-1

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?