Qysh me i largu njollat nga rrobat?

Përbërësit:

  • 1 gotë me peroksid hidrogjeni
  • ½ gote deterxhent enësh.

njollat-1

1.Në një shishe të pastër me spërkatës shtoni peroksidin e hidrogjenit.

njollat-2

2.Shtoni edhe deterxhentin e enëve.

njollat-3

3.Para përdorimit tundni mirë spërkatësin e krijuar.

njollat-4

4.Aplikoni spërkatësin në njolla, fërkoni dhe lejoni të qëndrojë për 3-5 minuta.

Pastaj, vendosni në lavatriqe rrobat dhe pasi të jenë larë njollat do të jenë zhdukur.

njollat-5

Qysh me largu ngjyrën e markerit nga materialet?

Qysh me i largu njollat e stilolapsit?