Qysh me i largu njollat nga materialet?

Njollat më rrezistente mund të zhduken me kombinimin e uthullës dhe deterxhentit të enëve.

Për të larguar njollat së pari përzieni 1 gotë caji deterxhent të enëve, me 3 gota caji ujë.

Përzieni mirë dhe aplikojeni tretësirën në njollat.

Fëkoni derisa të zhduken njollat.

Pastaj pjesën e njollosur zhyteni në ujë dhe shpërlani.

njollat

Qysh me largu ngjyrën e markerit nga materialet?

Qysh me i largu njollat e stilolapsit?