Qysh me i largu njollat nga këmishat?

Materiali i këmishave është më i ndishëm se sa materialet e rrobave të tjera.

Për largimin e njollave përgaditni në shtëpi një tretësirë, për të cilën nevojiten:

  • 1 gotë uthull
  • ½ gote sodë bikarboni
  • 1 lugë kripë.

Kombinoni përbërësit në një enë derisa të krijohet një pastë.

Vendoseni pastën në njolla dhe lejoni të veprojë për gjysmë ore.

Futen këmishat pastaj në lavatriqe dhe pastrohen.