Qysh me i largu njollat në fytyrë me pastë dhëmbësh?

Sipas dermatologes, Rebecca Baxt dhe Dr. Neal Schultz, pasta e dhëmbëve ka një efekt tharjeje për puçrrat, gjë që mund të ndihmojnë në zvogëlimin e skuqjes dhe inflamacionit.

Pasta e dhëmbëve përmban përbërës të caktuar si – sode bikarbone, peroksid hidrogjen, alkohol, mentol, vajra esenciale, triklosan, që shkaktojnë tharjen e akneve”.

Megjithatë, ai vë në dukje se nuk ka përbërës në pastën e dhëmbëve që e bëjnë këtë metodë si më efektive se sa trajtimet tradicionale.

Nëse dëshironi të aplikoni këtë metodë, merrni një sasi të vogël të pastës, dhe pasi të keni pastruar fytyrën aplikojeni mbi akne dhe shenja.

Lejoni të veprojë për disa orë apo deri të nesërmen dhe pastaj shpërlani.

paste-dhembesh

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?