Qysh me i largu njollat e yndyrës?

Për të hequr njollën nga një veshje pambuku, marrim një leckë të lyer me benzinë ose amoniak dhe e fërkojmë rrobën sipër.

Në një pëlhurë me ngjyrë, përdorni ujin e holluar me pak amoniak.

Për pëlhurat e mëndafshit, spërkatni njollën e vajit ose gjalpit me pudër bebash.

Lëreni ta thithë dhe më pas fërkojeni butësisht me një furçë.