Qysh me largu ngjyrën e flokëve nga duart?

1.Sa më shpejtë të veproni pasi të vëreni se ju ka mbetur ngjyrë në duar, aq më e lehtë do të jetë të largoni ngjyrën.

Pasta e dhëmbëve ka agjent abraziv që largojnë qelizat e vdekura të lëkurës.

Fërkoni duart me pastë për 30 sekonda, shpërlani me ujë dhe përsëritni procesin derisa të jetë larguar ngjyra.

ngjyra-e-flokeve-1

2.Nëse keni lëkurë sensitive aplikoni vaj bebesh apo vaj ulliri në duar dhe lejoni të qëndroj gjatë natës.

ngjyra-e-flokeve-2

3.Pastroni duart me kombinimin e sodës bikarboni me deterxhent të enëve.

ngjyra-e-flokeve-3

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?