Qysh me largu ngjitësin nga lëkura?

1.Vendosni një sasi të vogël vaj ulliri në një leckë dhe fërkoni mbi lëkurën në të cilën është mbetur ngjitës për disa minuta.

ngjitss-1

2.Losionët e ndryshëm për lëkurë mund të jenë efektivë në largimin e ngjitësit.

Aplikoni një sasi në lëkurë, lejoni të qëndroj për disa minuta dhe pastaj mundohuni ta largoni shtresën e ngjitësit.

ngjitss-2

3.Me anë të acetonit mund të largohet ngjitësi, mirëpo mos e provoni këtë mënyrë nëse keni lëkurë të ndishme, pasi që kemikalet në aceton mund të irritojnë lëkurën.

ngjitss-3

Qysh me largu ngjitësin nga lëkura?

Qysh me i ditë ushqimet që përmirësojnë tretjen?