Qysh me largu kokëdhimbjen në mënyrë natyrale?

Xhenxhefil, erëz antike, mund të jetë një bar efektiv në parandalimin dhe ndalimin e migrenës ashtu si një bar me recetë të mjekut, dhe përveç kësaj ai nuk ka efekte negative.

Në disa kultura, xhenxhefili përdorur që nga kohërat e lashta si një ilaç kundër dhimbjes së kokës, vjelljes dhe çrregullimeve nervore.

Besohet se xhenxhefili vepron në enët e gjakut që çojnë në relaksim të tyre, të cilat në mënyrë të konsiderueshme heqin dhimbjen e migrenës. 

 

Qysh me i ditë shenjat paralajmëruese të atakut kardiak?

Qysh me luftu alergjinë në mënyrë natyrale?