Qysh me largu erën e mykut?

Për të larguar erën e mykut ekzistojnë disa mënyra:

1.Për të larguar erën e mykut nga rrobat, futni rrobat në lavatriqe dhe shtoni 1 gotë uthull në të cilën i lejoni rrobat të qëndrojnë për 30 minuta.

Lahen pastaj rrobat si zakonisht.

2.Për të larguar erën nga pajisjet shtëpiake pastroni me ujë të ngrohtë dhe 1 lugë sodë bikarbone.

3.Për të larguar erën e mykut nga këpucët vendosni sodë bikarbone brenda këpucëve.

Futni këpucët në një qese plastike dhe futini në friz gjatë natës.

Qysh me i ditё pёrfitimet nga llaku i flokёve?

Qysh me përgaditë kremë me aloe vera?