Qysh me largu erën e keqe nga dysheku?

Për të larguar erën e keqe nga shtrati nevojitet:

  • 1 gotë sodë bikarboni
  • 10 pika vaj livandoje(opcionale).

era-dyshekut-1

1.Hapi i parë është vendosja e sodës bikarbone në një kavanoz të pastër.

era-dyshekut-2

2.Shtoni mbi sodë vajin e livandos, për ti dhënë shtratin erë më të mirë e më të freskët.

era-dyshekut-3

3.Mbyllni kapakun e kavanozit dhe tundeni që të përzihet vaji me sodë.

era-dyshekut-4

4.Largoni qarqafët nga shtrati dhe shpërndani sodën në të gjithë dyshekun, dhe pas 30-60 minutash largoni sodën me fshesë elektrike.

era-dyshekut-5

Qysh me i ditë arsyet e djersitjes gjatë natës?

Qysh me parandalu shfaqjen e alergjisë?