Qysh me i largu aknet?

Që t’i mundni për një kohë shumë të shkurtër, e gjitha që ju nevojitet janë disa thelbe hudhre.

Qërojeni një thelb dhe ndajeni për së gjati.

Fërkojeni me pjesën e prerë aknen apo puçrrën në një minutë apo dy dhe lëreni ashtu në fytyrë për disa orë, më pas fytyrën shpërlajeni me ujë të vakët.

Mundeni gjithashtu, të preni një fletë të hollë të hudhrës dhe ta vendosni direkt në puçërr, dhe ta mbuloni me hanzaplast.

Reaksioni duhet të jetë i dukshëm menjëherë, por më mirë është që procesin ta bëni disa herë gjatë ditës.

acne

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?