Qysh me i largu aknet?

Aknet gjithmonë na paraqiten kur më së paku dëshirojmë ti kemi.

Thithni  peceta pambuku në pika për sy dhe më pas butësisht shtypeni në zonën e irrituar.

Pas 20 minutash gjaku do të tkurret duke ulur inflamacionin apo skuqjen.

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?