Qysh me kriju zbutës të lëkurës?

Përbërësit:

  • 1 gotë vaj kokosi
  • Vaj esencial livandoje
  • Lëng limoni.

zbutes-lekure-3

1.Vendosni vajin e kokosit në një kuti të përshtatshme për mbajtje.

zbutes-lekure-1

2.Shtoni përbërësit tjerë dhe përzieni më lugë druri.

Aplikojeni në lëkurë për zbutjen e saj gjatë temperaturave të ulëta.

zbutes-lekure-2

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?