Qysh me kriju zbutës për rroba?

Përbërësit:

  • 300 ml zbutës të flokëve
  • 1 gotë e gjysmë uthull të bardhë
  • 3 gota ujë të ngrohtë
  • Disa pika vaj livandoje(opcionale).

zbutes-1

1.Në një enë të thellë vendosni zbutësin e flokëve, i cili mund të jetë pa aromë apo me aromë që dëshironi, nuk është e rëndësishme.

zbutes-2

2.Shtoni uthullën dhe ujin.

zbutes-3

3.Për një aromë më të mirë shtoni vajin e livandos.

zbutes-4

4.Përzieni zbutësin e krijuar mirë dhe vendoseni në një enë të përshtatshme.

zbutes-5

5.Në secilën larje në lavatriqe vendosni ¼ e gotës të mbushur me zbutës.

zbutes-6

Qysh me largu ngjyrën e markerit nga materialet?

Qysh me i largu njollat e stilolapsit?