Qysh me kriju vazo me kapëse rrobash?

Këtë vazo lulesh mund ta bëni në mënyrën më të thjeshtë.

Ju duhet një konzervë e zbrazët dhe kapëse druri.

Duhet që vetëm ta preni pjesën e epërme të kozervës dhe pastaj të renditni varëset njërën afer tjetrës, duke i kapur brenda konzervës.

Nëse dëshironi ta bëni me ndonjë ngjyrë të posaqme apo me ngjyra të ndryshme.

vazo

Qysh me i tha petalet e trëndafilave?

Qysh me përgaditë lule dekoruese për pije?