Qysh me kriju vazelinë?

 

1.Për të përgaditur vazelinë do të ju nevojitet një bllok nga dylli i bletëve, i cili është i sigurtë për lëkurën si dhe vaj luledielli.

dyll 1

2.Në një enë të thellë vendosni vaj luledielli dhe shtoni dyllin.

dyll 2

3.Vendoseni enën në mikrovalë derisa të shkrihet dylli plotësisht dhe të bëhet një masë e vetme.

dyll 3

4.Vendoseni në një kuti apo shishe të përshtatshme për përdorim dhe lejojeni të thahet para se ta përdorni.

dyll 4

Qysh me i tha petalet e trëndafilave?

Qysh me përgaditë lule dekoruese për pije?