Qysh me kriju topa për largimin e stresit?

Përbërësit:

  • 2 tullumbace
  • 1 gotë oriz.

ballona-1

1.Merrni tullumbacen dhe një hinkë.

ballona-2

2.Me anë të hinkës mbushni tullumbacen me oriz të thatë.

ballona-3

3.Pjesën e mbetur dhe më të ngushtë të tullumbaces preni me gërshërë.

ballona-4

4.Njësoj preni edhe një tullumbace të zbrazët dhe futni tullumbacen e mbushur me oriz në tullumbacen e zbrazët nga ana e kundërt.

ballona-5

5.Jepni formën e topit, dhe përdoreni për të mënjanuar stresin.

ballona-6

 

Qysh me i tha petalet e trëndafilave?

Qysh me përgaditë lule dekoruese për pije?