Qysh me kriju spërkatës për largimin e rrudhave nga rrobat?

Përbërësit:

  • 2 gota ujë të ngrohtë
  • 1 lugë zbutës për flokë
  • 1 lugë uthull të bardhë.

laargim-i-rrudhave-1

1.Në një shishe me spërkatës shtoni ujin e ngrohtë.

laargim-i-rrudhave-2

2.Shtoni zbutësin e flokëve.

laargim-i-rrudhave-3

3.Shtoni në fund uthullën.

laargim-i-rrudhave-4

4.Përzieni dhe me masën e krijuar spërkatni disa herë në rroba të rrudhosura.

laargim-i-rrudhave-5

5.Tërhiqni rrobat që të largohen rrudhat dhe vendosni ato në një sipërfaqe të rrafshët derisa të thahen.

laargim-i-rrudhave-6

Qysh me largu ngjyrën e markerit nga materialet?

Qysh me i largu njollat e stilolapsit?