Qysh me kriju sapun të lëngshëm?

Për të krijuar sapun të lëngshëm ju nevojiten vetëm disa përbërës, të cilët zakonisht i kemi në shtëpi.

Përbërësit:

  • 1 sapun
  • 1 litër ujë
  • Vaj esencial me aromën e zgjedhjes suaj.

1.Zgjidhni sapunin e preferuar.

Produkti final, pra sapuni i lëngshëm do të ketë erën e sapunit që keni zgjedhur.

sapun-1

2.Në rende grini sapunin dhe vendoseni në një tenxhere.

sapun-2

3.Shtoni ujin.

sapun-3

4.Vendoseni tenxheren në zjarrë dhe lejoni të vlojë derisa të kombinohet uji me sapun.

sapun-4

5.Shtoni vajin esencial.

sapun-5

6.Pas 24 orë qëndrimi vendoseni sapunin në shishe.

sapun-6

Qysh me i tha petalet e trëndafilave?

Qysh me përgaditë lule dekoruese për pije?