Qysh me kriju restore në iPhone?

1.Duhet të lidhni pajisjen tuaj me kompjuterin, duke përdorur një kavo USB dhe të hapni iTunes.

Një herë që jeni lidhur me programin duhet të spostoheni në seksionin e pajisjes tuaj.

Klikoni tek etiketa që mban emrin e pajisjes tuaj dhe do iu hapet një faqe.

2.Tani keni du mundësi për të bërë restore të iPhone.

Në rastin e parë, nëse nuk e keni shkarkuar firmëare nga faqja jonë por direkt nga iTunes, duhet të klikoni butonin Restore dhe të prisni që programi të njohë versionin e fundit të iOS.

Do të mjaftojë të klikoni përsëri “Restore” për të konfirmuar procedurën.

 

Qysh me kriju restore në iPhone?