Qysh me kriju qirinjë nga molla?

qirinje

1.Pastroni mollën dhe largoni bishtin.

Pastaj merrni një qiri të vogël dhe vendoseni mbi mollë.

Me anë të stilolapsit bëni shenjat rreth qiriut.

qirinje-1

2.Në shenjat e krijuara me anë të një luge apo thike thelloni brenda në mollë në gjërësinë që ka qiriu.

qirinje-2

3.Vendosni qiriun brenda në mollë.

qirinje-3

Qysh me i tha petalet e trëndafilave?

Qysh me përgaditë lule dekoruese për pije?