Qysh me kriju pika për hundë?

1.Për të bërë tretësirë të kripur për hundë ju nevojiten vetëm dy përbërës: ujë dhe kripë.

saline-4

2.Për tu tretur kripa efektivisht në ujë, duhet të rritet temperatura e ujit.

Gjithashtu, duke vluar ujin ju do të mbysni ndonjë mikrobe të rrezikshme që gjendet në ujin e qezmes.

Pasi të keni vluar 100 ml ujë, shtoni ½ luge caji kripë.

saline-2

3.Ky hap është opcional, mirëpo mund të shtoni edhe ½ luge sodë bikarbone pasi që kjo do të rregulloj pH në tretësirë.

saline-3

4.Pasi të jetë ftohur tretësira, mbushni shishen e pikave apo ndonjë shishe me spërkatës që të mund të vendosni pikat në hundë.

 

Qysh me i ditë shenjat paralajmëruese të atakut kardiak?

Qysh me luftu alergjinë në mënyrë natyrale?