Qysh me kriju pemë të krishtlindjeve si dekorim?

Nëse keni ndonjë bluzë me ornamente që nuk ju bie, apo nuk e vishni më, atëherë atë mund ta shëndrroni në dekorim për shtëpi.

dekorim-pem-1

1.Prisni dy trekëndësha të njejtë nga bluza.

dekorim-pem-2

2.Qepni copat së bashku, me anë të makinës për qepje apo manualisht me dorë.

dekorim-pem-3

3.Mbushni hapësirën brenda me sasi të mjaftueshme pambuku.

dekorim-pem-4

4.Vendosni një kunjë druri në mes të pambukut dhe qepni pjesën tjetër të materialit, njësoj sikur në foto.

dekorim-pem-5

5.Vendosni kunjën në një vazo të mbushur me dhe apo rërë.

dekorim-pem-6

Qysh me kriju pemë të krishtlindjeve si dekorim?

Qysh me u përgaditë për festat e fundvitit?