Qysh me kriju pastrues për xhama?

Përbërësit:

  • 2 gota ujë
  • ½ gote uthull e bardhë
  • 1 lugë deterxhent enësh.

pastrues-xhamash-1

1.Vendoseni ujin në një shishe të zbrazët me spërkatës.

pastrues-xhamash-2

2.Shtoni uthullën.

pastrues-xhamash-3

3.Shtoni edhe deterxhentin e enëve, dhe tundeni me kujdes pastruesin e krijuar para qdo përdorimi.

pastrues-xhamash-4

Qysh me largu ngjyrën e markerit nga materialet?

Qysh me i largu njollat e stilolapsit?