Qysh me kriju pastrues për kuzhinë?

Përbërësit:

  • ½ gote sodë
  • 1 gotë uthull të bardhë
  • 1 lugë deterxhent të enëve.

pastrues-kuzhine-6

1.Në një enë të thellë vendosni sodën.

pastrues-kuzhine-2

2.Shtoni uthullën e bardhë.

pastrues-kuzhine-3

3.Shtoni deterxhentin e enëve.

pastrues-kuzhine-4

4.Përzieni  derisa të bëhet një masë e vetme.

pastrues-kuzhine-5

5.Zhyteni një leckë të pastër e të butë në pastruesin e krijuar dhe fërkoni elementet e kuzhinës që të largoni pluhurin dhe papastërtitë.

pastrues-kuzhine

Qysh me largu ngjyrën e markerit nga materialet?

Qysh me i largu njollat e stilolapsit?