Qysh me kriju pastrues për furrë?

Përbërësit:

  • 1 gotë ujë
  • 1 lugë deterxhent të enëve
  • 10 pika lëng limoni.

pastrues-per-furre-1

1.Vendosni ujin në një shishe me spërkatës.

pastrues-per-furre-2

2.Shtoni deterxhentin e enëve.

pastrues-per-furre-3

3.Shtoni edhe lëngun e limonit.

Lëngu i limonit ndihmon në largimin e ushqimeve të mbetura e të djegura në sipërfaqe të furrës.

pastrues-per-furre-4

4.Para se të përdorni pastruesin, tundeni shishen, dhe lejoni të qëndroj për disa minuta në furrë para se të fërkoni e ta pastroni.

pastrues-per-furre-5

Qysh me largu ngjyrën e markerit nga materialet?

Qysh me i largu njollat e stilolapsit?