Qysh me kriju ngjyrë të zezë ushqimi?

Përbërësit:

  • Ngjyrë ushqimi të kuqe
  • Ngjyrë ushqimi të gjelbër
  • Ngjyrë ushqimi të kaltër

ngjyre-ushqimi-1

1.Në masën të cilën dëshironi ta bëni me ngjyrë të zezë shtoni:

  1. 12 pika ngjyrë të kuqe
  2. 10 pika ngjyrë të gjelbër
  3. 4 pika ngjyrë të kaltër.

ngjyre-ushqimi-2

2.Kombinoni masën dhe do të bëhet ngjyrë e zezë ushqimi.

ngjyre-ushqimi-3

Qysh me pastru melçinë me pije natyrale?

Qysh me ditë pijen që përshpejton metabolizmin?