Qysh me kriju largues myku?

Përbërësit:

  • 1 gotë vodka
  • 1 gotë ujë
  • 10 pika lëng limoni.

myk-1

1.Në një shishe të pastër me spërkatës shtoni vodkën, ujin, lëngun e limonit dhe përzieni.

myk-2

2.Spërkatni zonat e mykosura, dhe lejoni të veprojë për 5-10 minuta.

myk-3

3.Pastroni pastaj me leckë të pastër.

myk-4

Qysh me largu ngjyrën e markerit nga materialet?

Qysh me i largu njollat e stilolapsit?