Qysh me kriju kremë zbutëse për fytyrë?

Përbërësit:

  • 100 ml vaj ulliri
  • 100 ml vaj të farave të rrushit
  • 50 gram vaj kokosi
  • 50 gram dyll bletësh
  • 200 gram xhel aloe vera
  • 1 kapsulë vitaminë E.
  • kreme diy 1

1.Kombinoni vajërat së bashku në një tenxhere, në temperaturë mesatare derisa të nxehen.

Në një tenxhere tjetër me ujë të vluar vendosim një enë në të cilën shkrijmë dyllin e bletëve.

kreme diy 2

2.Merrni gjysmën e sasisë së vajit dhe vendoseni në një enë që qëndron mbi tenxhere në ujë të vluar.

Shtoni ¼ e dyllit dhe përzieni.

Në një enë kombinoni xhelin aloe vera me vitaminën E.

Hapi tjetër është të vendosni pjesën e mbetur të vajit në blinder dhe të përzieni në shpejtësi të ulët.

Shtoni një nga një përbërësit e tjerë dhe përzieni derisa të bëhet formë kremi.

Në fund vendoseni kremën e fituar në ndonjë kuti të përshtatshme me kapak.

kreme diy 3