Qysh me kriju grim natyral?

Grimi natyral është grim i cili nuk bie shumë në sy, e megjithatë dukeni shumë bukur.

Për të arritur këtë dukje aplikoni:

  • BB CREAM ( Është si një lloj i zëvendësimit të sherkut,dhe shumë kohë më parë është përdorur si PRIMER-bazë para sherkut. )
  • NGJYRA PËR SY ,për grim të thjeshtë preferohet e kaftë e lehtë ,dhe nga shija juaj mund edhe të aplikoni një eyeliner të hollë
  • QERPIKËT ,kur arrijmë tek qerpikët … preferohet që qerpikët të jenë të aplikuar shumë dhe të kenë volum shumë. (Për arsye që,në grim të thjeshtë asgjë nuk mund të jetë më e dukshme se sa qerpikët)
  • VETULLAT , jepni formën e dëshiruar me produktin e juaj të preferuar,dhe aplikoni me gel të vetullave që të qëndrojnë ashtu si keni dëshirë dhe pa lëvizur.
  • BUZËT , përdoreni ndonjë shkëlqim apo ndonjë ngjyrë nude apo të lehtë . Por,mund të përdorim ndonjë buzëkuq me ngjyrë të dhezura,që buzët të kenë fokusin më shumë .

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?