Qysh me kriju deterxhent për rroba?

E gjitha qfarë ju nevojitet për të përgaditur sodë pa kemikale, dhe shumë efektive për largimin e njollave është soda bikarbone.

1.Vendoseni sasinë e dëshiruar të sodës bikarbone në një tepsi.

2.Lëshoni furrën në 180 gradë dhe largoni tepsinë nga furra pas 1 ore.

3.Vendoseni sodën në kavanoz, dhe është i gatshëm për përdorim.

Qysh me largu mykun nga lavatriqja?

Qysh me ditë çfarë i dëmton trëndafilat?