Qysh me i humbë 5 kg për 5 ditë?

1.Dita e parë

 Mëngjesi: konsumohet nga një frut, cdo ditë njejtë

.

Dreka: 1 gotë jogurt (200 ml), një vezë e zier, 1 portokall.

 

Darka: 2 vezë të zier, 2 dl domate të ziera ose 2 domate të freskëta, 2 rriska bukë të thekur, sallatë dhe gjysmë trangulli.

 

2.Dita e dytë

 

Dreka: 1 gotë jogurt (200 ml), 1 vezë të zier, 1 portokall.

 

Darka: 1 domate, 125 gr mish gjedhi të zier, 1 portokall, 1 rriskë bukë të thekur, 1 gotë çaj ose kafe pa sheqer.

 

3.Dita e tretë

Dreka: 1 portokall, 1 vezë të zier, sallatë të gjelbër ose trangull, 1 gotë jogurt.

 

Darka: 1 portokall, 125 gr mish gjedhi të zier, 1 çaj ose kafe pa sheqer, 1 rriskë bukë të thekur.

 

4.Dita e katërt

 

Dreka: 1 domate, 125 gr qumësht lope pa yndyrë, 1 rriskë bukë të thekur.

 

Darka: 2 domate t freskëta, 125 gr mish gjedhi të zier, 1 mollë.

 

5.Dita e pestë

 

Dreka: 1 domate të papërpunuar, të freskët, 200 gr peshk ose mish, 1 rriskë bukë të thekur.

 

Darka: Gjysmë kilogrami patate të ziera, bizele ose karota.

 

Mos harroni se mishin ose perimet duhet t’i zieni pa kripë.

 5-kg

Qysh me i shkri kilogramët e tepërt?

Qysh me arritë trupin e përsosur?