Qysh me fotografu grimin në mënyrë profesionale?

Shpeshherë ndodhë që të dukeni shumë bukur, dhe grimi juaj të jetë i përkryer, mirëpo fotografitë nuk tregojnë të njejtën gje.

Për të bërë foto profesionale, që grimi të duket detajisht atëherë:

1.Gjeni këndin më të bukur të fytyrës 
2.Shmangeni uljen apo ngritjen e tepërt të kokës.
3.Buzëqesh.
4.Fokusohuni tek tiparet më të mira që i keni.
5.Ndriçimi është kyç.
6.Konsiderojeni sfondin e fotos.
7.Mos luani me shumë filtera. 
8.Përdoreni blicin për efekt sa më të pastër.

Qysh me i tha petalet e trëndafilave?

Qysh me përgaditë lule dekoruese për pije?