Qysh me i forcu thonjët që thehen?

Nëse keni probleme për ti rritur thonjët, sepse sapo të fillojnë të rriten e vëreni se ndonjë është thyer apo është larguar ndonjë shtresë atëherë përgaditni këtë recetë për forcimin dhe rritjen e thonjëve.

Përbërësit:

  • 2 aspirina
  • 1 kapsulë vitaminë 1
  • 1 lugë kripë deti
  • 1 lugë vaj.

Shkrini 2 tableta aspirina, një kapsulë vitaminë A, 1 lugë kripë deti dhe ca vaj në 200 ml ujë.

Vendosni duart në enë për rreth 10 minuta dhe më pas fshini me një pecetë.

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?