Qysh me i eleminu lëvozhgat në lëkurën e kokës?

Për të eleminuar ‘verniksin’ dhe lëvozhgat në lëkurën e kokës në gazë sterile vendosni vajin e tretur të kokosit dhe me këtë butësisht largoni mbetjet e verniksit.

Për të hequr lëvozhgat e lëkurës së kokës, masazhoni 1 lugë çaji vaj të tretur të kokosit në flokët e foshnjës, lëreni të veprojë për disa minuta dhe pastaj lehtë e krehni me furçë të butë apo leckë.

Nëse është e nevojshme, në raste të rënda, lyeni kokën foshnjes me vaj të kokosit, vendosni copë pambuku dhe e leni gjatë natës për të thithur vajin.lekurrra

Qysh me ditë pse fëmijët bëhen agresivë?

Qysh me e zhvillu ndjenjën e dhembshurisë tek fëmijët?